Avavieren in finale NCRV actie Warm Hart

29 oktober 2017

De NCRV organiseert jaarlijks een actie Warm Hart voor goede doelen om daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid in de samenleving te vergroten. De NCRV gaf 43 doelen de gelegenheid om zoveel mogelijk stemmen via email te verzamelen. De vijf doelen met de meeste stemmen kwamen een ronde verder.

Stichting Avavieren wist met 2250 stemmen de vijfde plaats te behalen. Hierdoor kwam Avavieren in aanmerking om te pitchen op dinsdag 24 oktober j.l. samen met de vier andere doelen in het pand van KRO-NCRV te Hilversum. Een jury van drie personen beoordeelden de presentaties en kozen ervoor om Manege zonder drempels te Bennekom, Stichting Lach voor een dag te Sliedrecht en Stichting Avavieren te ’s-Gravenzande door te laten gaan naar de finale.

Tijdens de KRO-NCRV ledendag op 19 november 2017 in Ahoy te Rotterdam wordt bekend gemaakt welke stichting een bedrag van €10.000,-, € 5.000,- of € 2.500,– mag ontvangen. Stichting Avavieren wil alle stemmers heel hartelijk bedanken voor hun stem, hiermee kan Avavieren een prachtige donatie tegemoet zien.