Het bestuur

201508-bestuur


Van links naar rechts: Judy van der Hout, Marco Verschoor (inmiddels afgetreden), Truus Eikenbroek, Hans Prins, Saskia Smit en Gertjan Boekestein.

Elly Prins is bij de bestuursvergaderingen maar staat niet op de foto.


Gertjan Boekestein

PortretGeboren 1952, accountantsstudie NIVRA. Tot medio 2010 werkzaam geweest in het accountantsberoep. Sinds medio 2010 werkzaam als financieel adviseur.


Judy van der Hout

PortretMijn naam is Judy van der Hout, ik ben 57 jaar en woon mijn hele leven al in ‘s-Gravenzande. Na mijn opleiding bij Instituut Schoevers heb ik voor verschillende bedrijven en instellingen als directiesecretaresse gewerkt, waaronder 23 jaar voor diverse directies en de Raad van Bestuur van Parnassia, één van de grootste instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Daarnaast was ik o.a. 13 jaar secretaris van de Oranjevereniging in ‘s-Gravenzande en in die hoedanigheid bekend met hoe je met elkaar een mooi feestje kunt bouwen!


Wybe Epema

Mijn naam is Wybe Epema, geboren en getogen in ’s-Gravenzande. Getrouwd met Nellie Strijbis. Wij zijn de ouders van vijf kinderen en de trotse grootouders van 10 kleinkinderen. Vanaf 1971 ben ik werkzaam geweest bij de politie Haaglanden. Met tussendoor nog een uitstapje naar de Centrale Recherche Informatiedienst en daar wat internationale ervaring opgedaan. Ik ben enkele jaren gepensioneerd. Mijn taak binnen Avavieren is het doen van de financiële administratie en een bijdrage leveren aan de organisatie van de acties.


Saskia Smit

Mijn naam is Saskia Smit (1957), getrouwd met Wim Vreeburg en moeder van twee dochters, Mara en Flora. Ik woon in Rotterdam.

Na mijn studie geschiedenis en kunstgeschiedenis werkte ik bij meerdere musea als projectleider tentoonstellingen en conservator.

Als moeder van een gehandicapte dochter ben ik ervaringsdeskundige en weet ik wat er komt kijken bij de verzorging en opvoeding van kinderen met een beperking. Daarnaast zet ik mijn redactionele vaardigheden in om de nieuwsbrieven en artikelen op de website te stroomlijnen.


Truus Eikenbroek

Portret Truus EikenbroekIk ben Truus Eikenbroek, 52 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een jongen van 22 jaar en een meisje van 18 jaar. Ik ben werkzaam als jeugdcoördinator bij de politie Rotterdam Rijnmond.