De initiatiefnemers

Wij zijn de initiatiefnemers van de Stichting Avavieren: Hans en Elly Prins en wonen in ‘s-Gravenzande, Gemeente Westland. Wij zijn al 29 jaar getrouwd en hebben vier dochters gekregen: Mirjam (26), Elise (overleden), Dorine (22) en Judy (20). Voor onze tweede dochter hebben we bijna 9 maanden mogen zorgen.

Hans en Elly PrinsAl sinds 2002 gaan wij mee met de Wigwamvakantie’s van Stichting WigWam: eerst als vrijwilligers, later als projectleiding. Wat genoten we van het plezier van de kinderen en hun begeleiders en wat genoten we van de reacties van de ouders! Zij hadden nu echt vakantie, omdat hun kinderen ook genoten van de vakantie.

Onze droom is om een schitterende locatie te gaan ontwikkelen aan de kust. Volledig aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, waarin gezinnen in de schoolvakanties kunnen genieten en andere mensen met een beperking en hun verwanten gasten buiten de schoolvakanties.

Dat je de wind voelt door je haren en de golven kan horen en kan liggen in het zand! Dat wordt genieten!

Hans Prins

Portret Hans PrinsHans Prins is werkzaam op de Breeding afdeling van Beekenkamp Plants B.V. te Maasdijk.

 

Elly Prins

Foto Elly PrinsElly Prins is 50 jaar. Mijn droom was altijd om kraamverzorgster te worden. Drie jaar geleden is die droom werkelijkheid geworden. Daar ben ik heel blij mee. Daarnaast ben ik werkzaam in de thuiszorg bij Pieter van Foreest in de ouderenzorg.