Nieuws

NCRV actie “Warm Hart”

Elk jaar geeft NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. En Stichting Avavieren maakt kans hierop! Wilt u ons helpen? De doelen met de meeste stemmen worden voorgedragen voor een jury. Via deze link kunt u uw stem uitbrengen en daarmee Avavieren steunen.Lees verder »

Open middag Avavieren huizen op 14 juli

Het is zo ver. Na grote inspanning van een geweldige groep mensen zijn de huizen klaar voor gebruik! We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in de huizen en de groepsruimte. De open middag vindt plaats op 14 juli aanstaande van 14.00 tot 16.30 uur.

werkzaamheden begonnen

Op Vlugtenburg zijn de werkzaamheden voor de huisjes voor Avavieren begonnen. In deze video ziet u een impressie.

Schenk en tank voor Avavieren

Avavieren is opgenomen in het Goede Doelen project van Schenkentank.nl van Esso de Rotonde in ’s-Gravenzande. Vandaag mochten we de eerste 150 euro in ontvangst nemen. De teller loopt echter door. Via deze link kunt u deelnemen aan deze actie:

Een fantastische derde plaats gehaald bij de Warm Hart actie!

Zondag 19 november j.l. vond de jaarlijkse ledendag plaats van de KRO-NCRV in Ahoy in Rotterdam. De dag werd afgesloten met een concert van Night of the Proms. Voorafgaand aan het concert vond de bekendmaking plaats van de goede doelen actie Warm Hart. Presentatrice Anita Witzier ontving de vertegenwoordigers van de goede doelen op hetLees verder »

Persbericht: bouw aangepaste vakantiebungalows gaat van start

Start bouw aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows voor Avavieren op Strandpark Vlugtenburg Het is een feit! Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande heeft afgelopen week de bouwopdracht getekend voor de bouw van negen aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows. Dat betekent dat nu gestart kan worden met de bouw, zodat in samenwerking met Stichting Avavieren, in de zomer van 2018Lees verder »

Avavieren in finale NCRV actie Warm Hart

De NCRV organiseert jaarlijks een actie Warm Hart voor goede doelen om daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid in de samenleving te vergroten. De NCRV gaf 43 doelen de gelegenheid om zoveel mogelijk stemmen via email te verzamelen. De vijf doelen met de meeste stemmen kwamen een ronde verder. Stichting Avavieren wist met 2250 stemmen de vijfdeLees verder »

Oranjesluistocht 2017 enerverend!

Op zaterdag 21 oktober vond voor de derde maal de Oranjesluistocht plaats. Het goede doel was dit jaar Stichting Avavieren. Het bestuur van de Oranjesluistocht wilde met deze actie een strandrups aanschaffen, zodat rolstoelers het strand op kunnen. De sportieve activiteiten vonden plaats op het terrein van Jan Knijnenburg aan de Maasdijk in ’s-Gravenzande. DeLees verder »

21 oktober oranjesluistocht

De Stichting Oranjesluistocht organiseert op 21 oktober aanstaande een MTB, een wielrentocht en een survivalrun. De opbrengst is dit jaar voor een strandrups voor Avavieren! Vanaf het vakantiepark Vlugtenburg is het een hele onderneming om met rolstoelen op het strand te komen en een strandrups kan hier geweldig bij helpen. Het zou geweldig zijn alsLees verder »

Achter de schermen: Jeroen Kreijne, architect

In de serie ‘Achter de schermen’ stellen we een aantal vragen over de bijdrage van betrokkenen aan Avavieren en de reden waarom ze zich betrokken voelen bij onze stichting. In deze vierde aflevering: Jeroen Kreijne, architect van de negen vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg. Hoe heb je Avavieren leren kennen? Jeroen Kreijne We hebben Hans enLees verder »