Nieuws

NCRV actie “Warm Hart”

Elk jaar geeft NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. En Stichting Avavieren maakt kans hierop! Wilt u ons helpen? De doelen met de meeste stemmen worden voorgedragen voor een jury. Via deze link kunt u uw stem uitbrengen en daarmee Avavieren steunen.Lees verder »

21 oktober oranjesluistocht

De Stichting Oranjesluistocht organiseert op 21 oktober aanstaande een MTB, een wielrentocht en een survivalrun. De opbrengst is dit jaar voor een strandrups voor Avavieren! Vanaf het vakantiepark Vlugtenburg is het een hele onderneming om met rolstoelen op het strand te komen en een strandrups kan hier geweldig bij helpen. Het zou geweldig zijn alsLees verder »

Achter de schermen: Jeroen Kreijne, architect

In de serie ‘Achter de schermen’ stellen we een aantal vragen over de bijdrage van betrokkenen aan Avavieren en de reden waarom ze zich betrokken voelen bij onze stichting. In deze vierde aflevering: Jeroen Kreijne, architect van de negen vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg. Hoe heb je Avavieren leren kennen? Jeroen Kreijne We hebben Hans enLees verder »

Actiedag 2017!

Zaterdag 23 september van 10:00 – 15:00 uur De actiedag voor Avavieren is dit jaar op 23 september en het belooft weer een bijzondere dag te worden. Op deze pagina vindt u alle informatie over de stepestafette, u kunt meedoen aan de wandeling of de vele overige activiteiten. Tenzij anders vermeld vinden alle activiteiten plaatsLees verder »

Poster actiedag 2017!

De poster voor de Actiedag 2017 is al klaar! We gaan weer wandelen en steppen voor Avavieren, en in de komende maanden komt er meer info.

Achter de schermen: Gertjan Boekestein uit ’s-Gravenzande

Voor Stichting Avavieren is een groot aantal vrijwilligers actief. Zij leveren een bijdrage door bijvoorbeeld te helpen op actiedagen. Vandaag richten we ons vizier op Gertjan Boekestein, bestuurslid van Avavieren vanaf de oprichting en actief als penningmeester. Naast Avavieren is Gertjan ook penningmeester bij het Christelijk Residentie Mannenkoor en penningmeester bij de Stichting Leren vanLees verder »

Vakantiegeld actie

Heb je ook je vakantiegeld ontvangen? Bestuurslid Wybe Epema is een fantastische actie begonnen: maak 1 euro over van je vakantiegeld naar Avavieren en deel dit bericht met je vrienden. De bedoeling is om een strandrups aan te kunnen schaffen met de opbrengst van deze actie, en hier is €25.000 euro voor nodig. Zodat kinderenLees verder »

Achter de schermen: Cees Voorberg

Voor Stichting Avavieren is een groot aantal vrijwilligers actief. Zij leveren een bijdrage door bijvoorbeeld te helpen op actiedagen. Vandaag richten we ons vizier op Cees Voorberg, die reeds elf keer de Breeje Durp wandeling organiseerde en de opbrengst daarvan bestemt voor een goed doel. De afgelopen jaren ging de opbrengst naar Avavieren. In deLees verder »

Benefietconcert Mannenkoor EMM voor Avavieren

Op zondag 28 mei 2017 organiseert ‘s-Gravenzands mannenkoor EMM een benefietconcert voor Avavieren. Samen met Crosspoint Music en Westland Brass bent u van harte welkom voor een gevarieerd concert om 16.00 uur in de Noorderkerk in ‘s-Gravenzande. Kaartjes zijn €5 en kunt u per e-mail bestellen bij het secretariaat van EMM (klik hier) of kopenLees verder »

Een nieuwe strandrolstoel!

Platform Gehandicapten Westland overhandigt strandrolstoel aan Stichting Avavieren Zaterdag 1 april is tijdens een gezellig samenzijn het zomerseizoen van Platform Gehandicapten Westland geopend. Annemieke Koremans, voorzitter van PGWestland heette een grote groep vrijwilligers en mensen die betrokken zijn bij het Platform welkom in paviljoen `Hé Pannenkoek` op Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande. Zij vertelde trots watLees verder »