werkzaamheden begonnen

13 maart 2018

Op Vlugtenburg zijn de werkzaamheden voor de huisjes voor Avavieren begonnen. In deze video ziet u een impressie.

Achter de schermen: Jeroen Kreijne, architect

5 september 2017

In de serie ‘Achter de schermen’ stellen we een aantal vragen over de bijdrage van betrokkenen aan Avavieren en de reden waarom ze zich betrokken voelen bij onze stichting. In deze vierde aflevering: Jeroen Kreijne, architect van de negen vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg. Hoe heb je Avavieren leren kennen? Jeroen Kreijne We hebben Hans enLees verder »

Achter de schermen: Gertjan Boekestein uit ’s-Gravenzande

28 juni 2017

Voor Stichting Avavieren is een groot aantal vrijwilligers actief. Zij leveren een bijdrage door bijvoorbeeld te helpen op actiedagen. Vandaag richten we ons vizier op Gertjan Boekestein, bestuurslid van Avavieren vanaf de oprichting en actief als penningmeester. Naast Avavieren is Gertjan ook penningmeester bij het Christelijk Residentie Mannenkoor en penningmeester bij de Stichting Leren vanLees verder »

Achter de schermen: Cees Voorberg

19 mei 2017

Voor Stichting Avavieren is een groot aantal vrijwilligers actief. Zij leveren een bijdrage door bijvoorbeeld te helpen op actiedagen. Vandaag richten we ons vizier op Cees Voorberg, die reeds elf keer de Breeje Durp wandeling organiseerde en de opbrengst daarvan bestemt voor een goed doel. De afgelopen jaren ging de opbrengst naar Avavieren. In deLees verder »

Achter de schermen: Anne-Marie en Jeroen Smeets-Dunsbergen uit Houten

17 maart 2017

Voor stichting Avavieren is een groot aantal vrijwilligers hard aan het werk om te zorgen dat de aangepaste vakantiehuizen in ‘s-Gravenzande gerealiseerd kunnen worden, dat er geld wordt ingezameld. Ook de organisatie van alle communicatie rond de stichting vraagt veel tijd en energie. In de serie “achter de schermen” stellen we onze vrijwilligers een aantal vragenLees verder »