21 oktober oranjesluistocht

11 oktober 2017

De Stichting Oranjesluistocht organiseert op 21 oktober aanstaande een MTB, een wielrentocht en een survivalrun. De opbrengst is dit jaar voor een strandrups voor Avavieren! Vanaf het vakantiepark Vlugtenburg is het een hele onderneming om met rolstoelen op het strand te komen en een strandrups kan hier geweldig bij helpen. Het zou geweldig zijn alsLees verder »

Actiedag 2017!

5 augustus 2017

Zaterdag 23 september van 10:00 – 15:00 uur De actiedag voor Avavieren is dit jaar op 23 september en het belooft weer een bijzondere dag te worden. Op deze pagina vindt u alle informatie over de stepestafette, u kunt meedoen aan de wandeling of de vele overige activiteiten. Tenzij anders vermeld vinden alle activiteiten plaatsLees verder »

NCRV actie “Warm Hart”

3 juli 2017

Elk jaar geeft NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. En Stichting Avavieren maakt kans hierop! Wilt u ons helpen? De doelen met de meeste stemmen worden voorgedragen voor een jury. Via deze link kunt u uw stem uitbrengen en daarmee Avavieren steunen.Lees verder »

Poster actiedag 2017!

1 juli 2017

De poster voor de Actiedag 2017 is al klaar! We gaan weer wandelen en steppen voor Avavieren, en in de komende maanden komt er meer info.

Vakantiegeld actie

21 mei 2017

Heb je ook je vakantiegeld ontvangen? Bestuurslid Wybe Epema is een fantastische actie begonnen: maak 1 euro over van je vakantiegeld naar Avavieren en deel dit bericht met je vrienden. De bedoeling is om een strandrups aan te kunnen schaffen met de opbrengst van deze actie, en hier is €25.000 euro voor nodig. Zodat kinderenLees verder »

Benefietconcert Mannenkoor EMM voor Avavieren

5 mei 2017

Op zondag 28 mei 2017 organiseert ‘s-Gravenzands mannenkoor EMM een benefietconcert voor Avavieren. Samen met Crosspoint Music en Westland Brass bent u van harte welkom voor een gevarieerd concert om 16.00 uur in de Noorderkerk in ‘s-Gravenzande. Kaartjes zijn €5 en kunt u per e-mail bestellen bij het secretariaat van EMM (klik hier) of kopenLees verder »

Vastenmaaltijd De Lier

3 april 2017

Op zondag 26 maart 2017 organiseerden de kerken van De Lier een vastenmaaltijd. Deze bijzondere bijeenkomst vond plaats in de zijbeuk van de Rooms-Katholieke Kerk in het kader van de vastentijd. Het thema was: ‘Deel je leven en doe als Jezus’. Een bijeenkomst om stil te staan bij het sterven van Jezus en de zinLees verder »

AH ’s-Gravenzande komt in actie

27 maart 2017

Albert Heijn ’s-Gravenzande heeft een prachtige actie voor goede doelen. Klanten hebben de mogelijkheid om hun statiegeld bonnetjes te doneren aan goede doelen. Vanaf 10 januari tot 5 maart 2017 waren de statiegeldbonnen bestemd voor Stichting Avavieren. Maandag 20 maart 2017 werden we uitgenodigd in het AH filiaal in ’s-Gravenzande, waar we werden ontvangen doorLees verder »

11e Breejedurpwandeling in ‘s-Gravenzande

17 maart 2017

Stichting Avavieren kijkt met grote dankbaarheid terug op de 11e Breejedurpwandeling van Voorberg Schoenen op zaterdag 4 februari 2017. Voor het derde jaar op rij was Stichting Avavieren het goede doel waarvoor gewandeld werd. Wat een geweldig evenement! Alle weersverwachtingen voorspelden een zeer natte zaterdag, maar naarmate de dag dichterbij kwam werden de berichten beter.Lees verder »

Vele acties en donaties voor Avavieren

12 januari 2017

Jubileum Woninginrichting Roobol De zaak Roobol bestaat 70 jaar en trakteert. Wekelijks vervullen zij een wens. Stichting Avavieren stuurde een wens in voor de inrichting van onze vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg. Uit de vele wensen die zij in week 42 ontvingen, is gekozen voor Stichting Avavieren. Elly en Hans Prins mochten uit handen van deLees verder »