Open middag Avavieren huizen op 14 juli

19 juni 2018

Het is zo ver. Na grote inspanning van een geweldige groep mensen zijn de huizen klaar voor gebruik! We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in de huizen en de groepsruimte. De open middag vindt plaats op 14 juli aanstaande van 14.00 tot 16.30 uur.

Persbericht: bouw aangepaste vakantiebungalows gaat van start

4 november 2017

Start bouw aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows voor Avavieren op Strandpark Vlugtenburg Het is een feit! Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande heeft afgelopen week de bouwopdracht getekend voor de bouw van negen aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows. Dat betekent dat nu gestart kan worden met de bouw, zodat in samenwerking met Stichting Avavieren, in de zomer van 2018Lees verder »

Voorbereidingen op Strandpark Vlugtenburg

15 januari 2017

De afgelopen weken is veel werk verzet om ruimte te creëren voor de nieuwe bungalows. Er zijn een aantal oude houten huisjes afgebroken en er is grondwerk verricht. Gesprekken zijn gaande met de bouwer over de indeling en aanpassingen in de huizen. Ook zijn we in gesprek met Van Dillen Electrotechniek uit ’s-Gravenzande, die deLees verder »

Impressie van onze bungalows

22 oktober 2016

Tijdens de actiedag konden de bezoekers de twee modellen van de vakantiebungalows bewonderen die door Jeroen Kreijne van Lengkeek Architecten te De Bilt zijn ontwikkeld. De twee modellen zijn inmiddels voorgelegd aan een aantal bouwers. Wij verwachten eerdaags offertes van hen. Tevens heeft er een voorgesprek plaats gevonden met de Gemeente Westland in verband metLees verder »

Samenwerking met Vlugtenburg

14 juli 2016

De plannen op Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande krijgen steeds meer gestalte. Op het terrein van strandpark Vlugtenburg komen negen aangepaste vakantiebungalows. Het vakantiepark neemt de bouw van de accommodatie voor haar rekening en Avavieren draagt zorg voor de inrichting en de benodigde aanpassingen. Architect Jeroen Kreijne van Lengkeek Architecten te De Bilt is ingeschakeld omLees verder »