Avavieren in finale NCRV actie Warm Hart

29 oktober 2017

De NCRV organiseert jaarlijks een actie Warm Hart voor goede doelen om daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid in de samenleving te vergroten. De NCRV gaf 43 doelen de gelegenheid om zoveel mogelijk stemmen via email te verzamelen. De vijf doelen met de meeste stemmen kwamen een ronde verder. Stichting Avavieren wist met 2250 stemmen de vijfdeLees verder »

Een nieuwe strandrolstoel!

21 april 2017

Platform Gehandicapten Westland overhandigt strandrolstoel aan Stichting Avavieren Zaterdag 1 april is tijdens een gezellig samenzijn het zomerseizoen van Platform Gehandicapten Westland geopend. Annemieke Koremans, voorzitter van PGWestland heette een grote groep vrijwilligers en mensen die betrokken zijn bij het Platform welkom in paviljoen `Hé Pannenkoek` op Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande. Zij vertelde trots watLees verder »

Avavieren ontvangt donatie bij ING ‘Help Nederland Vooruit’

17 maart 2017

Zaterdag 18 februari heeft stichting Avavieren een cheque in ontvangst mogen nemen van ING Nederland actie ‘Help Nederland Vooruit’. Medewerker Dave Scholtes had Avavieren voorgedragen voor regio Rijswijk-Westland. Er werden ruim 200 aanvragen ingediend! In januari kreeg Avavieren bericht dat zij genomineerd was voor de actie ‘Help Nederland vooruit’ van ING. Er volgde een onlineLees verder »

Vele acties en donaties voor Avavieren

12 januari 2017

Jubileum Woninginrichting Roobol De zaak Roobol bestaat 70 jaar en trakteert. Wekelijks vervullen zij een wens. Stichting Avavieren stuurde een wens in voor de inrichting van onze vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg. Uit de vele wensen die zij in week 42 ontvingen, is gekozen voor Stichting Avavieren. Elly en Hans Prins mochten uit handen van deLees verder »

Grote gift van Kringloopwinkel de Recycling in ’s-Gravenzande

8 juni 2016

Kringloopwinkel de Recycling hield 12 april jl. een vrijwilligersavond in restaurant Bij 5 te Naaldwijk. Op deze avond werden de vrijwilligers geïnformeerd over de resultaten over 2015 en de plannen van de recyclingwinkel. Vanuit de opbrengst wordt er gedoneerd aan goede doelen. Op deze avond mocht Hans Prins een extra donatie van maar liefst €Lees verder »

Feestvieren voor Avavieren

17 januari 2016

De afgelopen maanden werden we verrast door ruimhartige giften van Trudy en Maarten Kuiper, Mark Verrips en Conny Prins. Trudy en Maarten Kuiper vierden hun 60-ste verjaardag met een sixties party! Wij willen hen van harte feliciteren met hun verjaardag. Dankbaar voor hun liefde en warmte en betrokkenheid bij kinderen met een beperking en Avavieren.Lees verder »

Kerstmarkt ’s-Gravenzande

31 december 2015

Zaterdag 19 december 2015 organiseerde de middenstandsvereniging Koopstad aan Zee ’s-Gravenzande een sfeervolle en drukbezochte kerstmarkt in het centrum van ’s-Gravenzande. De kramen stonden opgesteld in de Langestraat. Avavieren had een kraam op het Marktplein vol artikelen voor het goede doel. Leen de Ruiter stelde steigerhouten kaarsen en harten beschikbaar. De opbrengst was bestemd voorLees verder »

Kinderkerstfeest

Op Kerstavond 24 december organiseerden de protestantse kerken in ’s-Gravenzande een kinderkerstfeest in De Kiem. Ruim 600 kinderen, ouders en opa’s en oma’s waren hierbij aanwezig. Bij binnenkomst ontving iedereen de prachtige flyer van Avavieren. Het kinderkerstfeest was een prachtige dienst met een kerstmusicalopvoering van de kinderen, waarbij de geboorte van Jezus werd gevierd. OokLees verder »

Medewerking aan kerkdiensten in Geervliet en Maasdijk

19 november 2015

Door de protestante streekgemeente Tweestromenland is Avavieren dit seizoen gekozen als diaconaal project. In de gemeente op Voorne-Putten zal een jaar lang aandacht zijn voor Stichting Avavieren. Op zondag 11 oktober 2015 was er in de protestantse kerk te Geervliet een bijzondere kerkdienst met speciale aandacht voor Stichting Avavieren. Hans Prins gaf een toelichting opLees verder »