Over Avavieren

In de schoolvakanties biedt Avavieren deze gezinnen een aantrekkelijk programma aan, met als uitgangspunt dat alle activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn, in een ontspannen sfeer waarin niets moet en alles mag en waarbij kinderen in een rolstoel ook het strandleven en de zee kunnen ervaren. Gezinnen kunnen hun behoeften aangeven op het gebied van de benodigde zorg en wij zorgen ervoor dat deze voorzieningen worden geregeld. Doordat een team van enthousiaste en kundige vrijwilligers degene met een beperking, eventueel samen met hun gezonde broertjes en zusjes, begeleidt, krijgen de ouders ook de gelegenheid om tot rust te komen.

rolstoelfiets

Buiten de schoolvakanties worden de bungalows met name verhuurd aan zorginstellingen en mensen met een beperking. Avavieren richt zich dan specifiek op volwassenen die hulpbehoevend zijn en waarvoor desgewenst extra zorgvoorzieningen door Avavieren van tevoren worden ingekocht.

Avavieren is op 19 september 2015 de samenwerking gestart met Strandpark Vlugtenburg te ‘s-Gravenzande om 9  aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalows  te  realiseren. In de loop van 2017 hoopt zij de eerste gasten te verwelkomen.

avavieren19sept404